Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از تارنمای خبری یورو اسپورت، هیات بین المللی فوتبال در صد و سی و دومین نشست کاری خود در زوریخ نتایج آزمایش دو ساله فناوری کمک داوری ویدیویی را بسیار دلگرم کننده اعلام کرد.
در اجلاس کارشناسان فنی که به ریاست زوونیمیر بوبان معاون دبیر کل فیفا در روز دوشنبه برگزار شد، از عملکرد این فناوری در 804 مسابقه در بیش از 20 رقابت در سراسر جهان، یک ارزیابی مفصل ارائه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این نتایج که توسط دانشگاه لوون بلژیک جمع آوری شده است، نشان داد این فناوری اشتباهات آشکار داوری را اصلاح کرده است. بر این اساس، یک تصمیم از هر سه مسابقه اشتباه مسلم بوده است.
بطور معمول این فناوری کمتر از پنج تصمیم داوری را در هر مسابقه بررسی می کند و بیشتر این بررسی ها هیچ تاثیری بر بازی ندارد.
بیش از نیمی از ویدیو چک ها، برای گل و اعلام پنالتی است و سایر موارد کارت قرمز است.
بر اساس این نتایج، فناوری کمک داوری ویدیویی دقت تصمیم های داوری را از 93 درصد به 98.9 درصد افزایش می دهد. 1.1 درصد اشتباه انسانی است که بطور کامل قابل حذف نیست، به ویژه هنگامی که سرعت مسابقه اهمیت دارد.
مدت زمان هدر رفته به علت استفاده از این سیستم کمتر از یک درصد کل وقت بازی بوده است.
کارشناسان ایفاب معتقدند پیشرفت عظیمی از زمان اجرای این سیستم در سال 2016 بدست آمده و تجربه، عملکرد آن را بهتر می کند.
لوکاس براد دبیر ایفاب بعد از این اجلاس گفت که کارشناسان از مباحث خوب در مورد نتیجه آزمایش ها لذت بردند و نتایج را بسیار دلگرم کننده می دانند.
سخنگوی فیفا در پاسخ به سئوالی در مورد استفاده از این فناوری در جام جهانی 2018 روسیه، گفت که در مجمع عمومی ایفاب در ماه مارس در زوریخ در این باره تصمیم گیری می شود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۶۱۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین مسابقات بین المللی دوستانه مهارت (IFSC - ۲۰۲۴) برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از  سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، مهرداد عظیمی رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، گفت: این مسابقات از ۲۳ اردیبهشت ماه به میزبانی استان گلستان آغاز می‌شود.
به گفته وی در این دوره از مسابقات، شرکت کنندگان در حوزه فناوری اطلاعات در ۶ رشته مهارتی توسعه نرم افزار‌های موبایل، تکنولوژی وب، مدیریت سیستم‌های تحت شبکه، راهکار‌های نرم افزاری برای کسب و کار، طراحی مهندس مکانیک CAD و فناوری طراحی گرافیک با هم به رقابت می‌پردازند.
عظیمی افزود: این دوره از مسابقات با حضور شرکت کنندگان کشور‌های غنا، نیجر، روسیه، قزاقستان، کره جنوبی، برزیل، بنگلادش، سنگاپور، مالزی، ژاپن، آفریقای جنوبی، ترکمنستان و ایران برگزار می‌شود.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تصریح کرد: شرکت کنندگان بر اساس شاخص‌های تعیین شده از طرف دفتر مسابقات بین المللی مهارت و طبق استاندارد‌های بین المللی توسط مدیران رشته، کارشناسان مسئول و کارشناسان داور مدعو (شامل کارشناسان درون یا برون سازمانی و کارشناسان معرفی شده از سوی برگزارکننده رویداد یا شرکای راهبردی) مورد سنجش قرار می‌گیرند و ارزیابی نتایج مطابق دستورالعمل نحوه ارزشیابی پروژه‌ها و با استفاده از فرم‌های سیستم ارزشیابی مسابقات (CIS) انجام می‌پذیرد.
وی خاطرنشان ساخت: رئیس هیئت داوری، کارشناس ارشد، معاون کارشناس ارشد، سوپروایزر کارگاه، کارشناس و کارشناس مترجم و شرکت کننده گروه اجرایی مسابقات جهانی را تشکیل می‌دهند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه دیپلماسی مهارت از مهترین راهبرد‌های سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور است، هدف از برگزاری مسابقات بین المللی دوستانه مهارت را تبادل تجربیات به منظور ارتقای مهارت جوانان و نیروی کار، اشاعه اطلاعات در زمینه استاندارد‌های ملی مهارت، تشویق جوانان برای آموزش‌های متناسب با شغل، ترغیب در امر تبادل اطلاعات و تجارب میان جوانان متخصص در سراسر دنیا و ... برشمرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مولر: داوری‌ها در مادرید اغلب اینگونه است!
  • توخل: تصمیم داور فاجعه مطلق بود؛ قوانین داوری را نقض کردند
  • هوش مصنوعی و قانونگذاری؛ گفتگوی تخصصی در اینوتکس ۲۰۲۴
  • عجیب‌ترین تصمیم کمک داور در تاریخ لیگ‌برتر!
  • داور گمنام عمانی، بازی ایران را سوت می‌زند
  • نخستین مسابقات بین المللی دوستانه مهارت (IFSC - ۲۰۲۴) برگزار می‌شود
  • نهاد‌های غیر تخصصی برای جامعه پزشکی تصمیم گیری نکنند
  • شوک به کشتی جهان؛ مثبت شدن تست دوپینگ بروکس و بازگشت دیوید تیلور؟
  • کارشناس داوری: روزبه چشمی باید اخراج می‌شد؛ ربیعی جنتلمن است و اطرافش ملیجک ندارد!
  • ناظر داوری بازی گل گهر و شمس آذر: لباس دو تیم در جلسه هماهنگی مشکلی نداشت، زیر نور مشکل ایجاد شد!